3M Decoratieve raamfolies & Gevelrenovatie

3M Decoratieve raamfolies & gevelrenovatie

Een 3M Decoratieve raamfolie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ten behoeve van een huisstijl, privacy doeleinden, gevel renovatie en verschillende reclame uitingen. Decoratieve raamfolies zijn er in alle kleuren, designs en toepassingen. U kunt denken aan uw huisstijl, privacy films of renovatie gevelbeplating. Bij verweerde gevelbeplating kan er een RAL kleur raamfolie gevonden worden in het 3M assortiment, of zelfs colormatch, waardoor uw pand er weer fris uit ziet. Verder zijn er een scala aan raamfolies die geplot of geprint kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan fotoprints op uw glasgevel als reclame uiting.

Pas decoratieve raamfolie toe in uw huis of op kantoor

Wie denkt dat een decoratieve raamfolie alleen toegepast wordt op grote kantoorpanden en statige gebouwen heeft het mis. Integendeel zelfs. Steeds vaker wordt een decoratieve raamfolie toegepast in de particuliere sector en op kleine (kantoor)panden. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid zzp’ers en kleine zelfstandigen die beginnen vanuit huis en een nette scheiding willen voor de kantoor ruimte. Of zoals ook gebeurt in kantoor verzamelgebouwen. Een folie kan duidelijk ruimtes afbakenen en een eigen identiteit geven.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Decoratieve raamfolie voor uw huisstijl

Het plaatsen van een decoratieve folie op de gevel van uw pand of op glas zorgt voor een sterke uitstraling en duidelijke herkenning. Wanneer uw gasten of opdrachtgevers op bezoek komen is de herkenning van uw bedrijf meteen duidelijk.
Maar denk ook aan een volledige andere uitstraling van uw pand. Decoratieve raamfolies zijn op verschillende manieren toepasbaar om uw huisstijl te communiceren.

Decoratieve raamfolie als privacyraamfolie

Heeft u een pand of kantoor zitten waar mensen gemakkelijk naar binnen kunnen kijken? Of zijn er kantoorruimtes die grenzen aan openbare ruimtes binnen een gebouw? Dan is een decoratieve raamfolie goed om de privacy te waarborgen. Een spiegel folie kan hier bij een oplossing bieden om de ruimtelijkheid te bewaren, maar ook een mooie kleur raamfolie kan een duidelijke scheiding maken tussen twee vertrekken en de privacy bewaren.

Decoratieve raamfolie als toepassing voor gevelrenovatie

Uw gevel heeft een upgrade nodig, een nieuwe kleur, een nieuwe herkenning, een uitstraling anno 2024. Gebruik dan een decoratieve raamfolie om uw gevel de welverdiende aandacht te geven. De eerste indruk is belangrijk, ook van uw gevel.

Decoratieve raamfolie met reclame doeleinden

Reclame maken op leegstaande gebouwen met decoratieve raamfolie komt staads vaker voor. In het straatbeeld van een winkelstraat is het al helemaal ingeburgerd, nette reclame beelden op de ruiten van leegstaande winkels. Zo blijft het beeld voor de winkelende consument er toch verzorgd uitzien al zijn er geen echte winkels meer aanwezig. Dit is een van de vele mogelijkheden van decoratieve raamfolies voor reclame.

Toepassingen in het kort voor 3m decoratieve raamfolie

Kortom, er zijn veel toepassingen te bedenken voor de toepassing van de 3m decoratieve raamfolie. O.a.:

  • 3m decoratieve raamfolie voor uw huisstijl
  • 3m decoratieve raamfolie voor privacy doeleinden
  • 3m decoratieve raamfolie voor gevelrenovatie
  • 3m decoratieve raamfolie voor reclame doeleinden

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Download onze brochure voor 3m decoratieve raamfolie:
3M Decoratieve raamfolies

Of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.