3m Nederland

Riboraamfolie maakt enkel gebruik van producten van 3M. Deze folies worden geleverd door 3M Nederland. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van technologieën om het leven van ieder individu te verbeterd. Zo bieden allerlei verschillende producten aan voor diverse problemen. Denk bijvoorbeeld aan producten voor in de gezondheidszorg. Maar ze zijn dus ook de leverancier van hoge kwaliteit raamfolies, 3M folie.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

3m folie soorten

Riboraamfolie heeft 3 verschillende soorten 3M folies beschikbaar in haar assortiment. Er is uitsluitend voor gekozen om enkel folies van 3M aan te bieden, omdat deze van zeer hoge kwaliteit zijn en daarnaast een hoge functionaliteit hebben. De 3 verschillende soorten 3M folie die Riboraamfolie aanbiedt zijn:

 Alle eigenschappen en toepassingen van de verschillende 3M folies kun je zien op de product pagina van de raamfolies.

3m folie kleuren

De verschillende 3M folies kunnen verschillende kleuren hebben om een gewenst resultaat te behalen. Zo kun je bijvoorbeeld een getinte 3M folie gebruiken om de privacy te waarborgen in een auto, en dan vooral de achterbank. Hiermee maak je de ramen getint, in een bepaalde hoeveelheid als u wenst. Een voorbeeld is een raamfolie met een tint graad van 5 procent, of van 35 procent. Deze folie is te vergelijken met een zwarte raamfolie. Maar ook kan een 3M raamfolie een spiegelende kleur hebben, met name 3M zonwerende folies. Deze hebben namelijk als functie om de Uv-straling te weerkaatsen en zo tegen te houden.

Functies 3m Nederland raamfolies

De 3 verschillende 3M folies van 3M Nederland hebben ieder zijn eigen functie. Alle folies lossen een probleem op in bijvoorbeeld een kantoor of bij u thuis. Een aantal van deze raamfolies hebben meerdere functies tegelijk. De producten van 3M Nederland, en dan met name de raamfolies, hebben in principe 6 hoofdfuncties:

  • Bespaar energie
  • Verhoog het comfort
  • Verhoog de veiligheid
  • Verbeter de bescherming
  • Verbeter de inrichting en privacy
  • Leid het licht om

Bent u overtuigd door een of meerdere van deze oplossingen van de producten van 3M Nederland? Vraag dan hieronder vrijblijvend een gratis offerte aan!

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten