3M Raamfolie

3M™ raamfolie biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. De folie houdt tot 97% van de warmteproducerende infraroodstraling tegen en tot wel 99% van de schadelijke UV-stralen. U hebt geen last meer van warme plekken, u bespaart energie en u beschermt de mensen en de spullen die u dierbaar zijn.

3M Raamfolie laten plaatsen door RIBORaamfolie

Bij RIBORaamfolie maken wij enkel gebruik van 3M folies. Dit is de beste kwaliteit voor zonwering, veiligheid en decoratie.

Wij gebruiken de raamfolies van 3M voor 3 verschillende oplossingen, namelijk;

Hieronder laten we precies zien wat de 3M raamfolies doen.

3M zonwerende raamfolie

Deze raamfolies zijn beschermend, worden ingezet voor lichtcontrole en als raamisolatie of glasisolatie. Ook wordt dit raamfolie wel eens warmtewerende raamfolie genoemd, mede door de werking van het folie.

3M™ Sun Control Raamfolies, Prestige Serie, biedt een uitstekende balans tussen maximale lichttransmissie en warmteafvoer. Uitgerust met nanotechnologie, beperken onze films de warmte sterk terwijl het uiterlijk van het raam vrijwel ongewijzigd blijft.

Wij maken gebruik van de 3M™ Sun Control Raamfolies, Prestige-series.

Voordelen 3M zonwerende raamfolie:

 • Houdt tot 97% van het infraroodlicht van de zon tegen en zorgt daardoor voor een lager energieverbruik, meer comfort en bescherming
 • Blokkeert tot 99,9% van de schadelijke uv-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt en zorgt zo voor een langere levensduur van uw meubilair
 • Beschermt mensen binnen tegen hitte, terwijl de energiekosten omlaag gaan
 • Zeer transparante raamfolies, die de originele uitstraling van het gebouw behouden
 • Extra warmtewering in de zomer, nauwelijks warmteverlies in de winter
 • Volledig metaalvrije samenstelling: geen corrosie, geen signaalstoring

Deze zonwerende raamfolie van 3M is beschikbaar voor:

 • Voor commerciële en openbare gebouwen en woningen

Zelf zonwerende raamfolie van 3M laten plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Eigenschappen 3M Zonwerende raamfolie

Verminder de verwarming in uw huis en kantoor door 3M™ Zonwerende Raamfolies Prestige Serie te installeren op ramen en glazen deuren. Onze metaalvrije zonwerende raamfolies zorgen voor een uitstekende balans tussen maximale lichttransmissie en thermische bescherming. Meerdere lagen gecombineerd met nanotechnologie verminderen de warmte en laten voldoende licht door, waardoor een aangename omgeving ontstaat. Voor bescherming en comfort presteert de film beter als de zon op is, omdat hij tot 97% van het infraroodlicht van de zon blokkeert en tot 60% van de warmte die via ramen binnenkomt. Hierdoor hoef je de airco minder vaak te gebruiken en bespaar je op je energierekening. Deze folie blokkeert tot 99,9% van de schadelijke UV-straling, waardoor je bekleding en meubels niet snel verbleken. Ze houden uw (werk)omgeving aangenaam en veroorzaken geen storing in uw mobiele telefoon, GPS en radio-ontvangst.

3M Veiligheidsfolie – 3M Beschermde folies

Een 3M Veiligheidsfolie is een folie welke gebruikt wordt om de veiligheid van de mensen in een verblijf te verbeteren. Veiligheidsfolie biedt een vertragende factor bij inbraak. Daarnaast bezit de folie over de juiste eigenschappen om bij bijvoorbeeld explosies te voorkomen dat het glas versplinterd. Dit zorgt ervoor dat de mensen in het vertrek beter beschermd worden dan met glas zonder 3M veiligheidsfolie.

Wij maken gebruik van de Impact Protection, 3M Safety and Security Raamfolie en de 3M Scotchshield Safety and Solar Raamfolies, de Ultra Prestige Series.

Deze folies bieden naast de veiligheid van versplintering en doorval ook zon bescherming en UV-straling blokkade.

Voordelen 3M Veiligheidsfolie:

 • Voor een hogere veiligheid en extra bescherming tegen vandalisme en inbraken
 • Voor een lagere belasting van airconditioners en lagere energiekosten, met name in de zomermaanden
 • Hoge lichtdoorlatendheid, laat 50-70% van het natuurlijk licht door in gebouwen
 • Houdt tot 97% van het infraroodlicht tegen, voor lager energieverbruik, meer comfort en bescherming
 • Blokkeert en beperkt schadelijke UV-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt en zorgt daardoor voor een langere levensduur van meubilair
 • De metaalvrije raamfolie stoort niet met mobiele apparaten, GPS of radio

Deze veiligheidsraamfolie van 3M is beschikbaar voor:

 • Voor de binnenzijde van ramen in commerciële en openbare gebouwen en woningen

Kies voor een goede warmtewering en scheurbestendige bescherming met 3M™ Scotchshield™ Safety and Solar Raamfolies, Ultra Prestige-serie. Onze raamfolies met microlaag combineren de veiligheidsvoordelen van 3M™ Scotchshield™ Safety and Security Raamfolie met de zonwerende eigenschappen van 3M™ Prestige Series Raamfolie.

Dit beschermt personen en eigendommen tegen vandalisme, opspattend glas en diefstal, vermindert verblinding en bespaart energiekosten omdat er minder airconditioning nodig is. Films uit de Ultra Prestige-serie zijn 32 keer scheurvaster dan reguliere beveiligingsfilms van dezelfde dikte.

Zijn buitengewone kracht beschermt mensen en eigendommen tegen vandalisme, gebroken glas en diefstal. Deze films hebben een uniek meerlagig ontwerp op basis van nanotechnologie om uw eigendom en zijn bewoners te beschermen tegen externe gevaren.

Deze films laten 50-70% van het natuurlijke licht door en blokkeren tot 60% van de binnenkomende warmte en tot 97% van de infraroodstraling van de zon. Blokkeert en beperkt schadelijke UV-stralen, waardoor de levensduur van uw meubels wordt verlengd. Biedt extra veiligheid en bescherming in combinatie met het 3M™ Impact Protection Mounting System.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

3M decoratieve raamfolie

3M decoratieve raamfolies kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor huisstijl, privacy doeleinden, gevelrenovatie en diverse advertenties. Decoratieve raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en toepassingen. Hierbij kunt u denken aan uw huisstijl, privacyfolie of gevelbekleding. Met verweerde gevelbeplating zijn er tal van RAL-kleurige raamfolies te vinden in het 3M-assortiment, zelfs op kleur afgestemd om uw gebouw weer een nieuwe look te geven. Ook is er een assortiment raamfolies die bedrukt of geprint kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan advertentieafbeeldingen op een bedrijvenpand.

Voordelen 3M decoratieve raamfolie

Een van de grote voordelen van decoratieve raamfolie is dat op brede schaal toepasbaar is voor verschillende doeleinden. Mede daarom is het decoratieve folie populair op zowel particulier als zakelijk niveau. Je kunt bijvoorbeeld ruimtes afbakenen met decoratieve raamfolie, iets wat gebeurd in kantoorpanden maar ook bijvoorbeeld bij ramen op een badkamer in een woning. Daarom is een van grootste voordelen van 3M decoratieve raamfolie dat op diverse manieren toepasbaar is:

 • 3m decoratieve raamfolie voor uw huisstijl
 • 3m decoratieve raamfolie voor privacy doeleinden
 • 3m decoratieve raamfolie voor gevelrenovatie
 • 3m decoratieve raamfolie voor reclame doeleinden