3M Veiligheidsfolie tegen natuurrampen en inbraak

3M Veiligheidsfolie, folie tegen (natuur)rampen, inbraak en doorval

Een 3M Veiligheidsfolie is een folie welke gebruikt wordt om de veiligheid van de mensen in een verblijf te verbeteren. Veiligheidsfolie is een vertragende factor bij inbraak. Daarnaast bezit de folie over de juiste eigenschappen om bij bijvoorbeeld explosies te voorkomen dat het glas versplinterd. Dit zorgt ervoor dat de mensen in het vertrek beter beschermd worden dan met glas zonder 3m veiligheidsfolie.

Daarnaast geeft het ook een extra veiligheid bij ruimtes waar de kans op doorval bij een ruit hoog is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kinderdagverblijf of school. Om te voorkomen dat personen ernstig letsel oplopen bij het breken van het glas kan de folie aan de binnenkant worden aangebracht.

Hieronder een voorbeeld van een test met 3M veiligheidsfolie met een explosie.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Veiligheidsfolie voor de ramen thuis, kantoor of een ander gebouw

Inbraken vinden overal plaats, in huizen, kantoren en andere gebouwen, een veiligheidsfolie kan helpen te beveiligen of te vertragen bij doorval beveiliging en (natuur)rampen. 3m Veiligheidsfolie kan goed worden toegepast op alle soorten ramen.

Dit maakt dat het aanbrengen van 3m veiligheidsfolie een goed alternatief is voor veiligheidsglas.

Veiligheidsfolie voor doorvalbeveiliging

Bij doorval gevaar is een veiligheidsmaatregel zo goed als verplicht, zeker als het gaat om bijvoorbeeld een kinderdagverblijf of een basisschool. Wij werken volgens en leveren de producten die voldoen aan de EN – 12600 (NEN). Daarnaast wordt er een garantie van 10 jaar gegeven door 3M wanneer wij voor u de folies hebben aangebracht.

3M Veiligheidsfolie, Veiligheidsraamfolie tegen inbraak

3M veiligheidsfolie, wordt door 3M zelf omschreven als: “3M veiligheidsfolie helpt straatmisdaad af te schrikken. Zelfs als het raam met zware objecten wordt bewerkt, houdt 3M anti-inbraakfolie het glas bij elkaar. Criminelen krijgen door de anti-inbraakfolie niet de snelle toegang die ze zoeken om hun slag te slaan. De scheurbestendigheid van de beveiligingsfolie maakt het glas breken en binnendringen ook zeer moeilijk. Vaak werkt de anti-inbraak raamfolie dusdanig vertragend dat criminelen het hazenpad kiezen.” bron: 3m veiligheidsfolie.

De eigenschappen van 3M Veiligheidsfolie

Ultra Safety Serie productvoordelen

  • Omdat de folie het glas bij elkaar houdt, verhoogt deze veiligheidsfolie de persoonlijke veiligheid en vermindert het risico op letsel door glasscherven.
  • Door de versterkte werking en de bewezen inbraakvertraging, schrikt deze veiligheidsfolie van 3m gewelddadige diefstal en inbraak af.
  • De folie bestaat uit 42 microlagen, de verschillende lagen hebben naast een verstevigende werking ook een UV remmende werking. Hierdoor vermindert kleurvervaging op bijvoorbeeld meubels en vloerbedekking.
  • Concurrerende folies zijn gebleken zwakker te zijn dan de gepatenteerde 3M technologie waarbij vele micro laagjes gebruikt worden. Dat levert enorme treksterkte en doorscheurweerstand op.
  • Zorgt voor betere bescherming van mens, bezittingen en eigendommen tegen orkanen, explosies en aardbevingen.

 

Toepassingen in het kort voor 3m veiligheidsfolie

Kortom, er zijn veel toepassingen te bedenken voor de toepassing van de 3m veiligheidsfolie raamfolie. O.a.:

  • beveiliging bij explosies
  • beveiliging bij (natuur)rampen
  • doorval beveiliging op ramen
  • inbraak werend en inbraak vertragende folie

Interessante links:

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten