3M Zonwerende & Warmtewerendefolie Voor Energiebesparing

3M zonwerende & warmtewerendefolie is een folie die voor energiebesparing zorgt. Het kan de toegenomen warmte met wel 77 procent verminderen! Behalve warmtevermindering zorgt het product ook voor CO2 reductie en UV reductie, een milieuvriendelijk product dus.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

3M zonwerende & warmtewerendefolie toepassen op uw ramen

Helpt met het verlengen van de levensduur van de inrichting door schadelijke Uv-stralen aanzienlijk te verminderen , dit is de grootste oorzaak van vervaging. De folie toont een verbazingwekkende helderheid en heeft een krasbestendige coating. Zit lekker thuis en laat de airconditioning ze werk beter doen met de 3M folie die de warmte buiten houd en jij heerlijk kan genieten van de verkoeling thuis of op kantoor.

De kostenbesparing met 3M warmtewerendefolie

Verlichting, verwarming, airconditioning in het huis of bedrijf zorgen voor significante impact op de uitgaves. Warmtetoename door de zon kan de thermische belasting van een gebouw met 60% verhogen. Aangezien de kosten voor stroom en verwarming ieder jaar een stijging meemaken zouden veel mensen gelijk denken aan besparen met minder aan doen. 3M Zonwerende raamfolie neemt de toegenomen warmte af met 77%. Dit houd in dat je minder gebruik kunt maken van de airconditioning, verwarming, verlichting. Een besparing voor de kosten! 3M zonwerende raamfolie draagt ook bij aan een efficiëntere interne klimaatbeheersing.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Wat is het verschil tussen warmtewerende folie of zonwerende folie

Zit er een verschil tussen warmtewerende folie of zonwerende raamfolie? Nee er zit geen verschil in het ligt er aan hoe we het zelf noemen. Over het algemeen hebben we het over het zelfde. Beide zorgen er voor dat er minder zonnewarmte of UV straling in de ruimte naar binnenkomt. En beide komen op uw raam of glas. Of er nu minder zon de kamer binnen moeten komen of de warmte van de zon buiten gelaten moet worden. Het gaat hier om het zelfde. Reduceer de warmte en UV straling van de zon met wel 7 graden Celsius met een zonwerende folie of warmtewerende folie van 3M. Wij werken uitsluitend met 3M producten. Dit zijn de meest geavanceerde folies die er te verkrijgen zijn en hebben de beste werking om de warmte van de zon buiten te houden.

Garantie & Variaties 3M zonwerende & warmtewerendefolie

Het selecteren van 3M zonwerende & warmtewerendefolie geeft u gemoedsrust . Dat komt omdat we een van de meest uitgebreide garanties aanbieden die u kunt krijgen. Ondersteund door een bedrijf dat u kent en vertrouwt . 3M zonwerende & warmtewerendefolie worden geleverd met een 12 jaar lange garantie en worden professioneel bij u geïnstalleerd op uw huis of kantoor . 3M zonwerende & warmtewerendefolie hebben we in 2 kleuren doorzichtig en zwart. Wilt uw liever dat niemand van buiten naar binnen kan kijken is de zwarte kleur heel erg geschikt hier houd je pottenkijkers mee op afstand.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Energiebesparing met 3M zonwerende Window Film

Juist gebruik van 3M Zonwerende Raamfolie kan de toegenomen zonnewarmte met wel 77% verminderen.

De vragen en antwoorden kunt u bij ons vinden, zie product specificaties. De PR70 is dan ook het antwoord op bovenstaande vragen. Wij hebben een scala aan hoogwaardige zonwerende raamfolies.

Vraag u zelf eerst af “Wat is mijn doelstelling”

  • warmtevermindering
  • CO2 reductie
  • UV reductie

Verwarming, airconditioning, jaloezieën en verlichting kunnen een significante impact hebben op de totale bedrijfskosten. Zeker nu het lijkt dat de kosten voor stroom en verwarming elk jaar stijgen. Warmtetoename door de zon kan de thermische belasting van een gebouw met wel 60% verhogen. Juist gebruik van 3M Zonwerende

Raamfolie kan de toegenomen zonnewarmte met wel 77% verminderen. Voordeel: u bent aanzienlijk minder afhankelijk van airconditioning, verwarming, jaloezieën en verlichting. Bovendien draagt het bij aan efficiëntere interne klimaatbeheersing.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Warmtewerende folie of zonwerende folie?

Is het warmtewerende folie of zonwerende raamfolie? Eigenlijk maakt het geen verschil. Het is maar net hoe we het zelf noemen. Over het algemeen hebben we het over het zelfde, en dat is dat er een folie op glas of een raam komt welke er voor zorgt dat er minder zonnewarmte of uv straling de ruimte binnenkomt. Of er nu minder zon de kamer binnen moeten komen of de warmte van de zon buiten gelaten moet worden. Het gaat hier om het zelfde.

Reduceer de warmte en uv straling van de zon met wel 7 graden celcius met een zonwerende folie of warmtewerende folie van 3M.

Wij werken uitsluitend met 3M producten. Dit zijn de meest geavanceerde folies die er te verkrijgen zijn en hebben de beste werking om de warmte van de zon buiten te houden. Daarnaast beschermt de

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten of heeft u vragen m.b.t. Zonwerende raamfolies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nuttige links:
3M Sun Control Window Film Prestige 70 Exterior
Specs CS-serie
Overzicht alle windowfilms