Anti-inbraakfolie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

We weten allemaal dat glas breekbaar is en dat glas fragiel is. Dat maakt dat ruiten altijd de zwakste plek zijn binnen een woning of kantoorpand. Om de ruiten sterker te maken en ze bestand te maken tegen inbraak wordt er vaak gekozen voor het aanbrengen van anti-inbraakfolie.

Hoe werkt folie tegen inbrekers?

Deze anti-inbraakfolie is zeer sterk en dat zorgt ervoor dat het een inbreker veel tijd en moeite kost om er doorheen te komen. Vaak is dit dan ook de reden waarom de inbreker het de moeite niet waard vindt om door te gaan met de inbraak. Met inbraakvertragende folie op uw ruiten, zal de schade bij ruitbreuk aanzienlijk minder zijn omdat de glasscherven in de folie blijven hangen. De folie zorgt dat het glas in geval van breuk en zelfs explosie bij elkaar blijft. Als het glas toch breekt, zorgt de folie ervoor dat het glas toch een geheel blijft. U voorkomt met het anti-inbraakfolie dus rondvliegende glasscherven en dat is wel zo veilig voor u en uw omgeving.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Voordelen inbraakvertragende folie

Veiligheidsfolie op het glas beschermt u thuis of uw medewerkers op de werkvloer tegen glasscherven en glassplinters. Veiligheidsfolie zorgt er namelijk voor dat bij een eventuele ruitbreuk de glasscherven bij elkaar gehouden worden. U kunt zowel kiezen voor veiligheidsfolie voor binnen als voor veiligheidsfolie voor buiten op het glas. Het grote voordeel hiervan is dat het inbrekers vertraagd omdat de ruit niet zo snel zal breken.

Voldoet folie tegen inbraak aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen?

Als extra voordeel heeft deze anti-inbraak folie dus ook veiligheidskenmerken. Omdat steeds meer verzekeringsmaatschappijen hogere eisen stellen aan de beveiliging van uw pand is anti-inbraak folie de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat uw ruiten aan deze eisen voldoen. De anti-inbraakfolie is geheel transparant waardoor de inkijk van buiten naar binnen en van binnen naar buiten optimaal blijft. Dat is voordelig als u bijvoorbeeld een winkel heeft met etalages. Maar natuurlijk is het ook fijn in gebruik voor woningen en kantoorpanden.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten