Glasfolie

Glasfolie is eigenlijk een andere benaming voor raamfolie. Een glasfolie op uw raam plaatsen kan verschillende voordelen opleveren voor bijvoorbeeld uw kantoor of woning. De voornaamste functie van glasfolie is dat het bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de zon. Met folie op uw glas beschermt u zich tegen de zon en heeft u dus geen last meer van hitte, u bespaart op energie en spullen worden niet aangetast door de Uv-straling van de zon.

Soorten folie bij RIBORaamfolie

Bij RIBORaamfolie plaatsen we enkel glasfolies met het keurmerk 3M. Dit zorgt ervoor dat we enkel alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Zo weet u zeker wanneer u klant van ons bent dat we kwalitatief uitstekende folies aanbrengen bij uw glas! Op het gebied van glasfolie kunt u 3 soorten folie laten plaatsen:

  • 3M zonwerende glasfolie
  • 3M veiligheidsglasfolie
  • 3M decoratieve glasfolie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

3M zonwerende folie op uw glas

Met zonwerende folie op uw glas zorgt u ervoor dat u en uw spullen beschermt tegen de zon. De zon brengt warmte en schadelijke Uv-straling met zich mee wat straalt op uw glas. Daarom is het handig om hier tegen te beschermen met een 3M zonwerende folie op uw raam. Alle voordelen en de functionaliteit van een zonwerende folie leest u hier.

Raamfolie_Huizen

3M veiligheidsglasfolie

Met een veiligheidsfolie op uw glas beschermt u uw glas tegen bijvoorbeeld inbraak of breken. Met een veiligheidsfolie beveilig je dus een ruimte en de mensen in die ruimte. Ook bij een explosie of dergelijke zal de folie ervoor zorgen dat het glas niet versplinterd. Naast de veiligheid van dit glasfolie, biedt het ook bescherming tegen zon en Uv-straling. De volledige beschrijving en eigenschappen van veiligheidsglasfolie leest u hier.

3M decoratieve glasfolie

Decoratieve folie op uw glas kan verschillende functies hebben, denk aan privacy redenen, reclames, gevel renovatie of ten behoeve van een huisstijl. Met de vele kleuren en designs is decoratieve glasfolie van 3M op brede schaal toepasbaar. In een kantoor om ruimtes op een nette manier af te scheiden, een geprinte decoratieve folie om uw raam te voorzien van reclame uitingen of voor renovatie van bijvoorbeeld uw gevel, decoratieve folie biedt de oplossing. Voor een uitgebreide beschrijving van decoratieve glasfolie en toepasbaar mogelijkheden klikt u hier.

Glasfolie op uw raam laten plakken

Denkt u dat een glasfolie voor u een geschikte oplossing is? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn op het gebied van glasfolies. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met de keuze voor het beste folie op uw ramen!

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten