RIBO Raamfolie – 3M Certified and Authorized Dealer & Applicateur

RIBO Raamfolie – Advies en Installatie van folie op glas, 3M Certified and Authorized Dealer & Applicateur

installation_company_logo

Al 20 jaar actief op de zakelijke als de particuliere markt, bij advies en montage van raamfolie.

Goed advies is het belangrijkst bij technische raamfolies ook wel glasfolies genoemd. Er komt meer bij kijken dan alleen een stukje folie. Een glaschecklist analyse is dan ook noodzakelijk, want alles hangt samen met de samenstelling van het glas en de gewenste raamfolie. In het advies hebben wij een berg aan ervaring.

Er zijn raamfolies die aan de binnenzijde als aan de buitenzijde gemonteerd kunnen worden. Wij hebben de laatste tools in handen en werken alleen met hoogwaardige glasfolies van 3M. Wij zijn een Authorized dealer & applicateur van 3M Nederland.

Garantie is dan ook perfect geregeld, garantie wordt op materiaal en montage gegeven door 3M. 3M is Europees marktleider van hoogtechnologische spectraal selectieve glasfolies, passend in een totaalconcept van energiebesparing en CO2-reductie.

3M ontwikkelt architecturale films voor de residentiële markt en commerciële films voor de professionele markt. De PR-serie is dan ook het neusje van de zalm, als het gaat om warmtevermindering en toch een hoge lichtdoorlaatbaarheid.

Glasfolies bieden een high-performance en transparante oplossing voor de warmtebeheersing en zonwerende bescherming van uw bedrijf en woning, dit gedurende de zomer én de winter.

U kiest de 3M glasfolie die tegemoet komt aan al uw specifieke vereisten. Bekijk de technische data sheets van onze glasfolies en vergelijk hun karakteristieken, zoals de zichtbare licht transmissie, warmtereductie en UV factor. De installatie van 3M glasfolies resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten en in een reducering van de CO2-emissies.

Wij hopen dan ook u graag van dienst te zijn en schroom niet om te bellen dan wel te mailen.