Raamfolie

Raamfolie of folie op glas laten plakken in Huizen?

Dat kan! Ribo Raamfolie is al meer dan 11 jaar actief met zonwering. Zowel in de zakelijke markt als in de particuliere markt. Ons hoofdkantoor zit in Huizen, daarmee weet u zeker dat u ter plekke snelle service door ons kunt verwachten. Daarnaast hebben wij in het verleden onze diensten ook verleend in nabijgelegen steden zoals Almere, Lelystad, Amsterdam, Hilversum, Amersfoort en Utrecht.

Wat is Raamfolie?

Veel van onze klanten profiteren van de voordelen van raamfolie. Maar wat is het eigenlijk? Raamfolie is (vaak) een zonwerende folie die aangebracht wordt op de buitenkant van uw ramen. Een zonwerende raamfolie zorgt er voor dat de uv-straling minder, of volledig, geblokkeerd wordt. Er komt hierdoor geen straling binnen. Het resultaat is dat de meubels en personen beschermt worden tegen deze straling. Daarnaast zijn er diverse andere soorten folies. Zo heb je bijvoorbeeld de decoratieve raamfolies, deze folie zie je vaak terug op logo’s op bedrijfspanden of in de vergaderzalen vanwege de anti-doorkijk functie. Zo kan er in privacy gewerkt worden en is uw logo goed zichtbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Wat is glasfolie?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Raamfolie en Glasfolie zijn exact hetzelfde, alleen de benaming voor het raam of glas is anders. Sommige mensen zoeken op het een, en sommige op het ander. In Huizen wordt er meer gezocht op raamfolie. Vandaar de titel van deze pagina.

Waar ook vaak naar gezocht wordt is een folie voor op autoruiten, dit is iets wat wij niet doen. U kunt dan het beste zoeken op “folie auto”.

Raamfolie plakken op uw ramen in Huizen voor bedrijf en particulier

Raamfolie Huizen voor bedrijven

Bent u op zoek naar de juiste folie voor een kantoor, bedrijfshal, bedrijfsunit, winkel, horeca, showroom of praktijkruimte? Vraag dan gratis een offerte aan. Wij komen graag bij u langs in Huizen (of in de regio Huizen) om te kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die bij uw pand passen.

Oplossingen voor raamfolie voor bedrijven in Huizen:

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Raamfolie Huizen voor particulieren

Stel: U heeft een huis in het Vierde Kwadrant, bij de haven of in het oude dorp in Huizen en in de zomer schijnt lekker de zon. U komt thuis en dan blijkt het ineens snikheet te zijn binnen. Ramen open laten staan doen we niet meer, want dat is te inbraak gevoelig. Dan zoekt u naar een passende oplossing. Raamfolie draagt bij aan een aangenamere temperatuur in huis.

Stel u wilt uw huisnummer met folie op uw glas laten plakken, dan biedt decoratieve raamfolie hier de oplossing!

Op zoek naar een inbraakvertragende folie? Ook dat bieden we aan. Wij zijn officieel gecertificeerd door 3M. 3M staat bekend om de beste en meest high end folies ter wereld.