Raamfolie of folie op glas laten plaatsen in Almere?

Dat kan! Ribo Raamfolie is al meer dan 11 jaar actief met zonwering van hoge kwaliteit. Zowel in de zakelijke markt als in de particuliere markt. Met Huizen als kantooradres leveren wij onder andere in en om de regio Almere, Lelystad, Amsterdam, Hilversum, Huizen, Soest, Amersfoort en Utrecht.

Wat is Raamfolie?

Raamfolie is (vaak) een zonwerende folie die aangebracht wordt op de buitenkant van uw ramen. Een zonwerende raamfolie zorgt er voor dat de uv-straling minder, of volledig, geblokkeerd wordt. Er komt hierdoor geen straling binnen. Het resultaat is dat de meubels en personen beschermt worden tegen deze straling. Daarnaast zijn er diverse andere soorten folies. Een decoratieve folie, gebuikt voor o.a. logo’s op bedrijfspanden en antizicht of anti doorkijk binnen kantoren. Zo kan er in privacy gewerkt worden en is uw logo goed zichtbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Wat is glasfolie?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Raamfolie en Glasfolie zijn exact het zelfde, alleen de benaming voor het raam of glas is anders. Sommige mensen zoeken op het een, en sommigen op het ander. In Almere wordt er meer gezocht op raamfolie. Vandaar de titel van deze pagina.

Raamfolie plakken op uw ramen in Almere

Raamfolie voor bedrijven in Almere

Bent u op zoek naar de juiste folie voor een kantoor, bedrijfshal, bedrijfsunit, winkel, horeca, showroom of praktijkruimte? Vraag dan gratis een offerte aan. Wij komen graag bij u langs in Almere om te kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die bij uw pand passen.

Oplossingen voor raamfolie voor bedrijven in Almere:

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Raamfolie voor particulieren in Almere

Stel: U heeft een huis in Almere en in de zomer schijnt lekker de zon. U komt thuis en dan,.. Snik heet binnen! Ramen open laten staan doen we niet meer, want dat is te inbraak gevoelig. Dan zoekt u naar een passende oplossing. Raamfolie draagt bij aan een aangenamere temperatuur in huis.

Stel u wilt uw huisnummer met folie op uw glas laten plakken, dan biedt decoratieve raamfolie de oplossing!

Op zoek naar een inbraakvertragende folie? Ook dat bieden we aan. Wij zijn officieel gecertificeerd door 3M. 3M staat bekend om de beste en meest high-end folies ter wereld.