Raamfolie

Raamfolie of folie op glas laten plakken in Amersfoort?

Dat kan! Ribo Raamfolie is al meer dan 11 jaar actief met zonwering. Zowel in de zakelijke markt als in de particuliere markt. Het adres van ons hoofdkantoor is slechts enkele kilometers verwijderd van Amersfoort, namelijk in de nabijgelegen stad Huizen. Daarmee garandeert u uzelf snelle service ter plekke. Los van Amersfoort hebben wij in het verleden ook klanten geholpen in Almere, Lelystad, Amsterdam, Hilversum, Huizen, Soest, Amersfoort en Utrecht.

Wat is Raamfolie?

Als u ooit een raam bent tegengekomen waarbij de zonnestraling deels of volledig werd geweerd, dan is de kans groot dat er op het raam raamfolie zit. Raamfolie is een zonwerende folie die aangebracht wordt op de buitenkant van uw ramen. Een zonwerende raamfolie zorgt er voor dat de uv-straling minder of volledig geblokkeerd wordt. Er komt hierdoor geen straling binnen. Het resultaat is dat de meubels en personen beschermt worden tegen deze straling. Daarnaast zijn er diverse andere soorten folies. Een decoratieve folie, gebuikt voor o.a. logo’s op bedrijfspanden en antizicht of anti doorkijk binnen kantoren. Zo kan er in privacy gewerkt worden en is uw logo goed zichtbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Wat is glasfolie?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Raamfolie en Glasfolie zijn exact hetzelfde, alleen de benaming voor het raam of glas is anders. Sommige mensen zoeken op het een, en sommigen op het ander. In Amersfoort wordt er meer gezocht op raamfolie. Vandaar de titel van deze pagina.

Waar ook vaak naar gezocht wordt, is een folie voor op autoruiten, dit is iets wat wij echter momenteel niet aanbieden. In plaats van een breed pakket aan te bieden, kiezen wij er bewust voor om te specialiseren op het gebied van ramen van panden of huizen. Daarmee weet u zeker dat u bij ons service van hoge kwaliteit ontvangt.

Raamfolie plakken op uw ramen in Amersfoort voor bedrijf en particulier

Raamfolie Amersfoort voor bedrijven

Bent u op zoek naar de juiste folie voor een kantoor, bedrijfshal, bedrijfsunit, winkel, horeca, showroom of praktijkruimte? Vraag dan gratis een offerte aan. Wij komen graag bij u langs in Amersfoort (of in de regio Amersfoort) om te kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die bij uw pand passen.

Oplossingen voor raamfolie voor bedrijven in Amersfoort:

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Raamfolie Amersfoort voor particulieren

Stel: U heeft een huis of grachtenpand in Amersfoort en in de zomer schijnt lekker de zon. U komt thuis en dan,.. Snik heet binnen! Ramen open laten staan doen we niet meer, want dat is te inbraak gevoelig. Dan zoekt u naar een passende oplossing. Raamfolie draagt bij aan een aangenamere temperatuur in huis.

Stel u wilt uw huisnummer met folie op uw glas laten plakken, dan biedt decoratieve raamfolie hier de oplossing voor! Wij helpen u graag hiermee.

Op zoek naar een inbraakvertragende folie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn officieel gecertificeerd door 3M. 3M staat bekend om de beste en meest high end folies ter wereld.