Raamfolie

Raamfolie of folie op glas laten plakken in Hilversum?

Dat kan! Ribo Raamfolie is al meer dan 11 jaar actief met zonwering. Zowel in de zakelijke markt als in de particuliere markt. Aangezien ons hoofdkantoor is gevestigd in Huizen kunnen wij snel onze service bij u verlenen. Los van Hilversum hebben wij ook klanten tevreden in nabijgelegen steden zoals Almere, Lelystad, AmsterdamHuizen, Soest, Amersfoort en Utrecht.

Wat is Raamfolie?

Raamfolie is (vaak) een zonwerende folie die aangebracht wordt op de buitenkant van uw ramen. Een zonwerende raamfolie zorgt er voor dat de uv-straling minder, of volledig, geblokkeerd wordt. U heeft daardoor geen last meer van de straling die binnenkomt. Het resultaat is dat de meubels en personen beschermt worden tegen deze straling. Wist u dat er verschillende soorten folies waren? Zo bieden wij bijvoorbeeld de decoratieve folie. Deze folie wordt veelal gebuikt voor logo’s op bedrijfspanden en antizicht of anti-doorkijk binnen kantoren. Zo kan er in privacy gewerkt worden en is uw logo goed zichtbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Wat is het verschil tussen glasfolie en raamfolie?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Raamfolie en Glasfolie zijn exact het zelfde, alleen de benaming voor het raam of glas is anders. Sommige mensen zoeken op het een, en sommigen op het ander. In Hilversum wordt er meer gezocht op raamfolie. Vandaar de titel van deze pagina.

Waar ook vaak naar gezocht wordt is een folie voor op autoruiten, dit is iets wat wij niet doen. U kunt dan het beste zoeken op “folie auto”.

Raamfolie plakken op uw ramen in Hilversum voor bedrijf en particulier

Raamfolie Hilversum voor bedrijven

Bent u op zoek naar de juiste folie voor een kantoor, bedrijfshal, bedrijfsunit, winkel, horeca, showroom of praktijkruimte? Vraag dan gratis een offerte aan. Wij komen graag bij u langs in Hilversum (of in de regio Hilversum) om te kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die bij uw pand passen.

Oplossingen voor raamfolie voor bedrijven in Hilversum:

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Raamfolie Hilversum voor particulieren

Stel: U heeft een huis of grachtenpand in Hilversum en in de zomer schijnt lekker de zon. U komt thuis en dan,.. Snik heet binnen! Ramen open laten staan doen we niet meer, want dat is te inbraak gevoelig. Dan zoekt u naar een passende oplossing. Raamfolie draagt bij aan een aangenamere temperatuur in huis.

Stel u wilt uw huisnummer met folie op uw glas laten plakken, dan biedt decoratieve raamfolie hier de oplossing!

Op zoek naar een inbraakvertragende folie? Ook dat bieden we aan. Wij zijn officieel gecertificeerd door 3M. 3M staat bekend om de beste en meest high end folies ter wereld.