Raamfolie laten aanbrengen

Overweegt u om raamfolie aan te laten brengen op een van uw ramen in huis of op kantoor? Wij komen het graag bij u plaatsen.

Met al meer dan 11 jaar ervaring in het vak zorgen wij voor een professionele afwerking voor het mooiste resultaat. Strakke randen en zonder vuiltjes achter het folie.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Waarom raamfolie plaatsen?

Installeer raamfolie. Waarom? Glas wordt steeds meer toegepast in hedendaagse bouwstijlen, het geeft licht en een gevoel van ruimte en maakt werken en leven aangenaam. Toch is glas nog steeds een zwakke schakel in de architectuur.

Raamfolie laten aanbrengen

Warmteoverlast, energieverlies, gebrek aan veiligheid of privacy zorgen vaak voor overlast. Deze tekortkomingen lossen wij als folie-expert graag voor u op.

Onze films kunnen worden gebruikt in particuliere huizen, vakantiehuizen, appartementen, kantoren, winkels, vitrines, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra, enz.

raamfolie laten aanbrengen op een winkel pand

De keuze van de folie hangt af van de aard van het project, uw wensen als klant en het type glas waarop de folie geplaatst moet worden.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Welke soorten raamfolie kunt u laten aanbrengen?

Bij RiboRaamfolie kunt u kiezen uit verschillende raamfolies. We hebben zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie en decoratieve of reclame raamfolie. Dit is ook in te zetten als een energiebesparende folie.

Decorative en reclame raamfolie

Advertentie als raamfolie? Dit wordt veel gebruikt om advertenties voor etalages aan te bieden. Zo kan de folie bedrukt worden met uw logo, tekst of ander beeldmateriaal. Raamfolie is ook geschikt voor kleiner glaswerk, zoals de ruiten van uw bedrijfsauto.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Gekleurde raamfolie of gekleurde folie op glas

Gekleurde raamfolie is een soort raamfolie, geschikt om kleur aan uw glaswerk toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor rode en transparante folie om een ​​warme sfeer in de woonkamer te creëren, of kies voor verschillende kleuren om het klaslokaal aan te kleden.

UV-raamfolie ofwel Zonwerende raamfolie

De UV-raamfolie bestaat uit meerdere lagen transparante folie met in het midden reflecterende metaaldeeltjes. Metaaldeeltjes reflecteren ultraviolette straling en zonnewarmte, maar laten toch zonlicht door. Zo bescherm je je huis tegen schadelijke straling.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Raamfolie

Voordat we de raamfolie aanbrengen, reinigen we de ramen grondig, vetvrij. Daarna plaatsen we de raamfolie. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de raamfolie zelf aan te brengen, maar wij raden u aan om een ​​speciaal opgeleide monteur de folie aan te laten brengen. Het aanbrengen van folie is een uniek vak, onze monteurs hebben jarenlange ervaring en gebruiken het juiste gereedschap. Zo gebruiken we voor het aanbrengen van folie een speciale applicatievloeistof. Het voordeel hiervan is dat de vochtverdeling beter is, er geen witte vlekken zijn en het makkelijker te lokaliseren is.

aanbrengen van raamfolie particulier bij u thuis