Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie, ook wel zonwerende raamfolie, houdt Uv stralen op uw ramen tegen waardoor u een stuk minder last heeft van de warmte. Als de zon de hele dag op uw ramen staat, kan de temperatuur flink oplopen. Warmtewerende raamfolie zorgt ervoor dat de warmte tot wel 79% wordt verminderd, waardoor u flink kunt besparen op energiekosten die betrekking hebben op verkoeling.

3M warmtewerende raamfolie

Wij van Riboraamfolie maken enkel gebruik van 3M zonwerende raamfolie, ook wel warmtewerende raamfolie genoemd. Uit ervaring blijkt dat dit type raamfolie de beste prestaties levert en daarnaast beschikt over de beste kwaliteit. Het folie helpt ook met energiebesparing omdat het folie zorgt voor een vermindering van warmte. Daarnaast zorgt het folie ook voor CO2 reductie en Uv-stralen reductie, kortom een milieuvriendelijk product.

Voordelen warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie van 3M is van superieure kwaliteit en levert de gebruiker een hoop voordelen op:

  • Kan de toegenomen warmte tot wel 79% verminderen
  • Zorgt voor energiebesparing
  • Tegengaan van overbelichting
  • Milieuvriendelijk gefabriceerd
  • Gaat vervaging van interieur kleuren tegen
  • 10 jaar garantie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Toepassingen raamfolie tegen warmte

Raamfolie dat warmtewerendis, is eigenlijk toepasbaar op elke ruimte voorzien van ramen die je wilt beschermen tegen de hitte van de zon. Merkt u dat uw kantoor, slaapkamer of dergelijke te warm wordt wanneer de zon op de ramen staat? Dan is warmtewerende raamfolie van 3M de perfecte oplossing voor u.

De warmtewerende folie wordt aan de binnenkant van uw raam aangebracht. Dit voornamelijk omdat het eenvoudiger is bij het aanbrengen van de raamfolie. Maar ook omdat het binnenklimaat gunstig is voor een nog langere levensduur van de raamfolie.

Daarnaast kunt u kiezen uit 2 soorten warmtewerende folie van 3M, namelijk de doorzichtige variant en de zwarte variant. De zwarte variant van raamfolie zorgt ervoor dat u raam verduisterd vanaf de buitenkant. Hierdoor zal niemand van buiten naar binnen kunnen kijken, en houd je pottenkijkers dus op afstand.

Garantie op raamfolie

Als u kiest voor 3M warmtewerende raamfolie op uw raam om warmte buiten de deur te houden, dan kunt u daarnaast genieten van een zeer uitgebreide garantie. Bij Riboraamfolie krijgt u 10 jaar garantie en daarnaast wordt het warmtewerende raamfolie van 3M vakkundig op uw ramen geïnstalleerd, zodat u zeker weet dat de raamfolie goed geplaatst wordt.

Energie besparen met 3M warmtewerende raamfolie

Wanneer je gebruik maakt van warmtewerende raamfolie van 3M zorg je ervoor dat je een groot deel van de warmte die de zon geeft, buiten de deur houdt. Hierdoor zal een airconditioning minder hard moeten werken om een bepaalde ruimte te verkoelen. Aangezien verkoelingsapparaten zoals airconditioning nogal stroomvreters zijn, zal het gebruik van raamfolie aanzienlijk schelen op je energie rekening per maand. Immers hoeft de airco minder warme lucht te verkoelen omdat er door het folie op de ramen, een stuk minder warmte de ruimte binnenkomt.

Wilt u meer weten of heeft u vragen m.b.t. warmtewerende raamfolies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Wat is het verschil tussen warmtewerende folie en zonwerende folie?

Is het warmtewerende folie of zonwerende raamfolie? Eigenlijk maakt het geen verschil. Het is maar net hoe we het zelf noemen. Over het algemeen hebben we het over het zelfde, en dat is dat er een folie op een glas of een raam komt welke er voor zorgt dat er minder zonnewarmte of Uv straling de ruimte binnenkomt. Of er nu minder zon de kamer binnen moeten komen of de warmte van de zon buiten gelaten moet worden. Het gaat hier om het zelfde.
Reduceer de warmte en Uv straling van de zon met wel 7 graden Celsius met een zonwerende folie of warmtewerende folie van 3M.
Wij werken uitsluitend met 3M producten. Dit zijn de meest geavanceerde folies die er te verkrijgen zijn en hebben de beste werking om de warmte van de zon buiten te houden.

Hoeveel garantie zit er op warmtewerende raamfolie?

Bij Riboraamfolie krijgt u 10 jaar garantie op warmtewerende raamfolie en daarnaast wordt het 3M raamfolie op proffesionele wijze op uw ramen geïnstalleerd, zodat u zeker kan zijn van een goede montage.