Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie houdt UV straling en warmte tegen, beschermt het interieur en door een minder warme ruimte bespaart u energie op de airco kosten.

Een zonwerende folie op de ramen kan de toegenomen warmte tot wel 79% verminderen.

3M zonwerende raamfolie & warmte werende folie

Wij plaatsen enkel en alleen de zonwerende raamfolie van 3M. Dit is de beste kwaliteit en levert de beste prestaties. Daarnaast heeft u 10 jaar garantie op de folie.

3M zonwerende & warmtewerende folie is een folie die voor energiebesparing zorgt. Het kan de toegenomen warmte met wel 79 procent verminderen. Behalve warmtevermindering zorgt het product ook voor CO2 reductie en UV reductie, een milieuvriendelijk product dus.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Brochures en specificaties raamfolies

3M Prestige Brochure
3M Sun Control Window Film Prestige 70
3M Sun Control Window Film Prestige 70 Exterior
3M Sun Control Window Film Prestige 40 Exterior
3M Sun Control Window Film Presitge 90 Exterior

Overzicht alle windowfilms:

Color stable (CS) -serie

Toepassingen van zonwerende raamfolie

Zonwerende folie op de ramen is een van de goedkoopste oplossingen tegen fel zonlicht. Ook tegen UV-stralen en tegen warmte veroorzaakt door zonnestralen is zonwerende raamfolie een perfecte oplossing. Gebruik de warmtewerende folie op de ramen van je huis, uitbouw of kantoor!

Heeft u last van de zon en warmte thuis of op kantoor?

Ondanks dat glas een mooie oplossing is voor veel licht en een ruimtelijk gevoel, geeft dit in de zomer ook de nodige warmte af aan de ruimte achter het glas. Meubilair kan verkleuren en de ruimte heeft verkoeling nodig. Door de steeds warmer wordende zomers in Nederland is er een trend te zien in het laten plaatsen van zonwerende raamfolie.

3M zonwerende & warmtewerende folie toepassen op uw ramen

De raamfolie helpt met het verlengen van de levensduur van de inrichting door schadelijke UV-stralen aanzienlijk te verminderen, dit is de grootste oorzaak van vervaging. De folie toont een verbazingwekkende helderheid en heeft een krasbestendige coating. Zit lekker thuis en laat de airconditioning z’n werk beter doen met de 3M folie die de warmte buiten houdt en jij heerlijk kan genieten van de verkoeling thuis of op kantoor.

Waarom zonwerende raamfolie laten plaatsen?

De voornaamste redenen en toepassingen van het plaatsen van een folie die zonwerend is:

  • Warme ruimtes in huis of kantoor voorkomen
  • Schittering van de zon tegengaan
  • Werk en woonruimtes kunnen te fel belicht zijn, dit verminderen
  • Doorlaten van veel warmte, warmte reductie in de ruimte
  • Te warme slaapkamer of zolder
  • Gebruik van eenaanwezige airco verminderen

Heeft u last van een van de bovenstaande redenen? En wilt u ook gebruik maken van een zonwerende folie?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Zonwerende raamfolie plaatsen, aan de binnen- of buitenkant van het raam?

Het plaatsen van een zonwerende folie gebeurt veelal aan de binnenkant van het glas. Dit is mede door de bereikbaarheid van de ramen waar de folie op het glas geplaatst moet worden. Daarnaast geeft dit een langere levensduur van de folie, dit i.v.m. een stabieler klimaat in de binnenruimte. Veelal is buitenmontage duurder, dit in verband met de bereikbaarheid.

Hoe duurzaam is warmtewerende glasfolie of zonwerende raamfolie?

Allereerst wordt het toegepast om energie besparen. In de warmer wordende zomers in Nederland is een toename te zien in airco installaties. Omdat deze machines veel energie gebruiken om de lucht in de ruimte te koelen, is het noodzaak om zoveel mogelijk warmte ook daadwerkelijk buiten te houden. Met een zonwerende folie houdt u meer warmte buiten waardoor er energie bespaard wordt.

Bijkomend voordeel is dat de leefbaarheid binnen enorm verbeterd is als het koelsysteem niet op topcapaciteit werkt.

De kostenbesparing met 3M warmtewerende folie

Verlichting, verwarming, airconditioning in het huis of bedrijf zorgen voor significante impact op de uitgaven. Warmte toename door de zon kan de thermische belasting van een gebouw met 60% verhogen. Aangezien de kosten voor stroom en verwarming ieder jaar een stijging meemaken zouden veel mensen gelijk denken aan besparen door de lampen, verwarming en airconditioning minder aan te doen. Door het toepassen van de 3M Zonwerende raamfolie neemt de toegenomen warmte af met 77%. Dit houdt in dat je minder gebruik kunt maken van de airconditioning, verwarming en verlichting. Dit zorgt voor een grote besparing op de kosten. 3M zonwerende raamfolie draagt ook bij aan een efficiëntere interne klimaatbeheersing.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Milieuvriendelijk

De zonwerende raamfolie van 3M wordt op een mileuvriendlijke manier gefabriceerd en geplaatst. Hierdoor hebben we over de gehele linie een lagere Co2 uitstoot.
Dit betekent over de hele levensloop berekend is dat de raamfolie meer Co2 verbruikt dan uitstoot.

zonwerende raamfolie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Soorten Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is leverbaar in verschillende soorten en door RiboRaamfolie altijd op maat geplaatst. Er zijn neutrale en spiegelende zonwerende glasfolies. Deze folies kunnen in verschillende tinten worden besteld, met verschillende zon weerstand. Daarnaast kan er gekozen worden voor een matig tot sterk spiegelende folie.

Zonwerende folie is de oplossing tegen warmte!

Glas als scheiding tussen de binnen en buiten ruimte zorgt in de zomer voor veel warmte in de binnenruimte. Hierdoor wordt het binnen snel warm en moet de ruimte (indien mogelijk) gekoeld worden. Opwarming van de ruimte kan voor een groot deel voorkomen worden door het plaatsen van een zonwerende raamfolie van 3m.  Dit komt doordat enkel glas en dubbele beglazing het opwarmende effect van de zon nauwelijks tegen kunnen gaan. HR, HR+, HR++ en zelfs HR+++ glas bieden na enkele hete dagen immers onvoldoende weerstand om de hitte uit uw pand te houden.

Garantie & Variaties 3M zonwerende & warmtewerende folie

Het selecteren van 3M zonwerende & warmtewerende folie geeft u gemoedsrust . Dat komt omdat we een van de meest uitgebreide garanties aanbieden die u kunt krijgen. Ondersteund door een bedrijf dat u kent en vertrouwt . 3M zonwerende folies worden geleverd met een 10 jaar lange garantie en worden professioneel bij u geïnstalleerd bij u thuis of op kantoor. 3M zonwerende folie hebben we in 2 kleuren doorzichtig en zwart. Wilt uw liever dat niemand van buiten naar binnen kan kijken is de zwarte kleur heel erg geschikt, hier houdt u pottenkijkers mee op afstand.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Energiebesparing met 3M zonwerende Window Film

Juist gebruik van 3M Zonwerende Raamfolie kan de toegenomen zonnewarmte met wel 79% verminderen.

De vragen en antwoorden kunt u bij ons vinden, zie productspecificaties. De PR70 is dan ook het antwoord op bovenstaande vragen. Wij hebben een scala aan hoogwaardige zonwerende raamfolies.

Vraag u zelf eerst af “Wat is mijn doelstelling?”

  • warmtevermindering
  • CO2 reductie
  • UV reductie

Verwarming, airconditioning, jaloezieën en verlichting kunnen een significante impact hebben op de totale bedrijfskosten. Zeker nu het lijkt dat de kosten voor stroom en verwarming elk jaar zullen gaan stijgen. Warmtetoename door de zon kan de thermische belasting van een gebouw met wel 60% verhogen. Juist gebruik van 3M Zonwerende raamfolie kan de toegenomen zonnewarmte met wel 79% verminderen. Voordeel: u bent aanzienlijk minder afhankelijk van airconditioning, verwarming, jaloezieën en verlichting. Bovendien draagt het bij aan efficiëntere interne klimaatbeheersing.

Wilt u meer weten of heeft u vragen m.b.t. Zonwerende raamfolies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Al meer dan 1.100 tevreden klanten

Wat is het verschil tussen warmtewerende folie of zonwerende folie?

Zit er een verschil tussen warmtewerende folie of zonwerende raamfolie? Nee er zit geen verschil in, het ligt er aan hoe we het zelf noemen.
Over het algemeen hebben we het over het zelfde. Beide zorgen er voor dat er minder zonnewarmte of UV straling in de ruimte naar binnenkomt. En beide komen op uw raam of glas. Of er nu minder zon de kamer binnen moeten komen of de warmte van de zon buiten gelaten moet worden.
Het gaat hier om hetzelfde.
Reduceer de warmte en UV straling van de zon met wel 7 graden Celsius met een zonwerende folie of warmtewerende folie van 3M. Wij werken uitsluitend met 3M producten. Dit zijn de meest geavanceerde folies die er te verkrijgen zijn en hebben de beste werking om de warmte van de zon buiten te houden.

Warmtewerende folie of zonwerende folie?

Is het warmtewerende folie of zonwerende raamfolie? Eigenlijk maakt het geen verschil. Het is maar net hoe we het zelf noemen. Over het algemeen hebben we het over het zelfde, en dat is dat er een folie op een glas of een raam komt welke er voor zorgt dat er minder zonnewarmte of UV straling de ruimte binnenkomt. Of er nu minder zon de kamer binnen moeten komen of de warmte van de zon buiten gelaten moet worden. Het gaat hier om het zelfde.
Reduceer de warmte en UV straling van de zon met wel 7 graden Celsius met een zonwerende folie of warmtewerende folie van 3M.
Wij werken uitsluitend met 3M producten. Dit zijn de meest geavanceerde folies die er te verkrijgen zijn en hebben de beste werking om de warmte van de zon buiten te houden.